Vrei sa ai posibilitatea sa discuti in limba rusa cu oricine iti doresti despre aproape orice lucru?

 Vrei sa vorbesti foarte bine limba care ia amploare in relatiile comerciale internationale?

 Vrei sa vorbesti si sa intelegi limba rusa fara nici un efort, corect si avand o pronuntie de invidiat?

Acum cand LIMBA RUSA, devine instrumentul de comunicare in mediile de afaceri romanesti si straine, va prezentam Ghidul de Conversatie Roman-Rus, fara analogie pe piaţa romaneasca, nu a fost facut ca sa castige bani, ci a fost facut cu rost si folos pentru cei ce vor sa invete limba rusa, fiind realizat pentru a deveni cea mai usoara metoda de invatare a limbii ruse din Romania, pentru o vorbire fluenta cat si pentru o pronuntie de invidiat, indiferent daca ai mai studiat vreodata sau nu aceasta limba.

 Daca esti in cautarea unei metode de invatare a limbii ruse in mod rapid, usor si eficient, acest Ghid de Conversatie Roman-Rus  este solutia potrivita pentru cerintele tale.

 Acest Ghid de Conversatie Roman-Rus  este facut special pentru TINE, astfel incat sa ai rezultate excelente, foarte REPEDE si fara prea mult efort si iti va fi de mare ajutor chiar daca nu stii nici un cuvant in limba rusa.

 

 Acest Ghid de Conversatie Roman-Rus iti asigura o acumulare temeinica si definitiva a notiunilor de limba rusa, bazandu-se pe experienta autorului de 25 ani in domeniul limbii ruse si comunicarii inter-umane.

 Este o lucrare complexa, conceputa de un specialist in limba rusa si comunicare, cotata de experti cu calificativul foarte buna, care depaseste toate lucrarile existente in librarii prin faptul ca aceasta cuprinde metode revolutionare unice cu efect maxim de invatare a limbii ruse, descoperite, cunoscute si experimentate cu succes de catre autor care a invaţat limba rusa singur fara profesor la numai 12 ani, corespondand prin scrisori cu prietenii sai rusi. Prin prisma limbii ruse autorul a intrat in Cartea Recordurilor Guinness.

 Ghidul este astfel structurat incat iti va fi foarte usor sa retii si sa pui in practica tot ce ai invatat si sa te descurci in orice imprejurare si sa faci fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.

Acum, vei fii capabil sa calatoresti in Rusia, fostul spatiu URSS (si nu numai!!), sa cunosti oameni din culturi diferite, sa faci afaceri. Rusia fiind o putere recunoscuta pe plan global, faptul ca stii vorbi limba acestei tari poate fi un factor important pentru cariera ta sau pentru mediul tau de afaceri, mai ales ca din ce in ce mai multe linii de comert se deschid zilnic intre Rusia si restul lumii. Odata ce ai reusit sa inveti o limba cum e rusa, considerata destul de greoaie, nu te va mai putea opri nimic din drumul tau spre a deveni un poliglot adevarat!

Moto:  “Nu locuiesti intr-o tara, locuiesti intr-o limba” – Emil Cioran

Gabriel Antoniu Lavrincic s-a nascut la 10 februarie 1976, in comuna Marca, din judetul Salaj. Bunicul sau, Juca Petru, in varsta de 90 de ani, fost combatant (translator pe front) in al Doilea Razboi Mondial si prizonier in URSS, a fost cel care i-a insuflat dragostea pentru limba si cultura rusa, leganandu-i copilaria cu povesti adevarate despre Rusia, Siberia, taiga, stepa si „sufletul rusesc”.

Gabriel Lavrincic, autor al Ghidului de conversatie Roman-Rus, avea doar 11 ani cand s-a hotarat sa invete limba rusa, singur, fara profesor, iar la 14 ani o stapanea ca si cum ar fi fost limba sa materna.

In prezent, Gabriel Lavrincic vorbeste 10 limbi straine, este director de comert-export, reprezinta si promoveaza industria romaneasca de mobila in Rusia si in toate republicile ex-sovietice.

Ghidul de conversatie Roman-Rus a fost publicat de Editura Minerva in 2013 in colectiaComunicare/Ghiduri si contine 288 de pagini.

http://www.edituraminerva.ro/detaliiprodus.php?idprodus=260&hash=374fa166b6d6428945aa6eec7e86b407


http://bookspedia.ro/ghid-de-conversatie-roman-rus/

 

http://interaffairs.ru/read.php?item=9193